Oferta Lunii! Mur inradacinat la ghiveci la pretul promotional de 6 lei/Ghiveci!

Material Saditor

Materialul saditor pe care il furnizam clientilor din toata tara provine din plantatia proprie. Anual avem posibilitatea sa pregatim plante de mur gata inradacinat, in cantitati mari si obtinute in conditii bio, cu o prindere garantata in proportie de 100 %.

Butasi_mur_ghiveci promo

Venind in sprijinul cultivatorilor, asiguram materialul saditor in ghivece, plantele rezistand astfel manevrelor din timpul manipularii si pe tot parcursul procedurii de plantare.

Soiurile de care dispunem sunt printre cele mai productive si rezistente varietati ale murului fara ghimpi.

Sunt recomandate pentru culturile de pe teritoriul tarii noastre, tocmai datorita imunitatii la conditiile extreme de temperatura (ger – seceta), precum si datorita rezistentei fata de boli si daunatori.

Soiuri de Mur Comercializate

Materialul saditor este livrat la ghiveci. Pentru cantintati mai mari pretul se poate negocia.

Mur Soiul ThornFree

mur-soiul-thornfree

Soiul Thornfree, printre cele mai viguroase si productive, este recomandat chiar si pentru culturile din zonele aride si cu ierni aspre. Fructele de culoare negru intens, cu un gust usor acidulat, sunt foarte aromate si suculente.

Productie: 13-15 Tone / HA
Fructe: Marime medie – mare
Perioada de recoltare: Tarzie (august – sfarsitul lui septembrie)

Distanta pe rand: 50-150 cm

Distanta intre randuri: 200-300 cm

Acest soi poate sa atinga o inaltime de pana la 3-4 m.

Materialul saditor este livrat in ghivece cu o dimensiune de 9 X 9 X 9.5 cm si o inaltime de pana la 25 cm.

Pret

Lei6
/ Buc
 • Pretul variaza in functie de cantitate:
 • 10-100 buc - Pretul = 6 lei
 • 100-500 buc - Pretul = 5.5 lei
 • 500 - 1000 - Pretul = 5 lei
 • 1000-2000 buc - Pretul = 4.5 lei
 • 2000 + - Pretul = 4 lei
 • Oferta valabila in limita stocului disponibil.
CUMPARA ACUM

Mur Soiul Thornless Evergreen

mur-soiul-thornless-evergreen2

Soiul Thornless Evergreen fara spini este o varietate iubitoare de soare, extrem de rezistenta la perioadele de inghet. Fructele de culoare negru – violet, foarte dulci si suculente, au un foarte bun randament pe planta.

Productie: 12-14 Tone / HA
Fructe: Marime Medie
Perioada de recoltare: Intermediara (inceputul lui august – septembrie)

Distanta pe rand: 100-200 cm

Distanta intre randuri: 200-350 cm

Acest soi poate sa atinga o inaltime de pana la 6-8 m.

Materialul saditor este livrat in ghivece cu o dimensiune de 9 X 9 X 9.5 cm si o inaltime de pana la 25 cm.

Pret

Lei6
/ Buc
 • Pretul variaza in functie de cantitate:
 • 10-100 buc - Pretul = 6 lei
 • 100-500 buc - Pretul = 5.5 lei
 • 500 - 1000 - Pretul = 5 lei
 • 1000-2000 buc - Pretul = 4.5 lei
 • 2000 + - Pretul = 4 lei
 • Oferta valabila in limita stocului disponibil.
CUMPARA ACUM

Mai multe despre Muri si Mure

Murul fara spini este un arbust fructifer peren, usor de cultivat tocmai datorita rezistentei crescute la factorii climatici. Se adapteaza foarte bine tuturor zonelor geografice si oricarui tip de teren arabil, atata timp cat beneficiaza de cel putin cateva ore bune de lumina solara directa. Murul se poate regasi prin gradini si de-a lungul gardurilor, cat si la poalele insorite ale dealurilor sau pe coastele montane. Pentru obtinerea unei productii maxime pe planta matura, se recomanda cultivarea butasilor de mure in zone cu un sol fertil, bine drenat, fara acumulari de apa.

Printre arbustii fructiferi, murul este cel mai putin pretentios si nu necesita o ingrijire speciala, aparte asigurarea unei cantitati de apa consistente in perioada de inflorire si apoi in cea de maturare a fructelor. In cazul in care nu se dipune de suprafete arabile suficient de intinse pentru infiintarea unei plantatii, butasii de mur pot la fel de bine sa fie cultivati in curtea casei, intr-o gradina sau intr-un ghiveci incapator.

Momentul cel mai propice pentru plantarea butasilor de mure poate sa difere in functie de caracteristicile climatice ale sezonului si a zonei in care urmeaza sa fie cultivati. Materialul saditor se poate planta fie toamna tarziu, in perioada cuprinsa dintre mijlocul lui octombrie si sfarsitul lui noiembrie, fie primavara, de pe la inceputul lui martie, pana pe la sfarsitul lui aprilie. Pentru ca butasii de mure sa aiba garantata prinderea in sol, este suficient ca operatiunea sa aiba loc cand plantele se afla in afara ciclului vegetativ.

Perioada de maturare, in functie de soiul butasilor de mure, se intinde pe tot parcursul lunilor de vara, incepand cu iulie, si pana pe la sfarsitul lunii septembrie. Durata de viata a plantelor este in jurul a 10 – 12 ani, primele mure putand fi recoltate, desi in cantitati modeste, din al doilea an de cultura. Dupa al treilea an insa, productia pe planta incepe sa creasca, putand ajunge chiar la un maxim de 5 kilograme pe planta.

Murele sunt foarte apreciate printre varietatile de fructe de padure, putand fi consumate atat crude, cat si in varianta conservata sub forma de dulceata, siropuri, sucuri sau lichioruri. La fel de bine insa, pot sa constituie baza unor preparate precum prajiturile, inghetatele sau salatele de fructe. Din planta de mur se pot utiliza nu doar fructele, ci si runzele, florile, radacinile si mugurii, acestea fiind remedii pretioase in tratamentele naturiste, recomandate in special in cazul afectiunilor respiratorii si digestive. Sarace in calorii, murele sunt in schimb bogate in vitamine si substante nutritive precum: vitaminele A, C si K, calciu, magneziu, potasiu, fibre, flavonoizi si alti antioxidanti. Pe langa proprietatile nutritionale, murele sunt recunoscute pentru efectele puternic antioxidante, in masura sa contracareze efectul radicalilor liberi responsabili de degenerarea celulara. In plus, protejeaza sistemul cardiocirculator, ajuta la metabolizarea carbohidratilor, la atenuarea tulburarilor intestinale si la detoxifierea organismului.

Forumular Contact

Nota: Nu trimitem spam, adresa d-voastra de email este in siguranta.