Am început Livrarile de Material Saditor de MUR – Inmultit in Vitro! 
Material saditor de mur - Avantajele achizitiei de la cultivatori

De ce e bine sa achizitionezi butasi de mur de la cultivatori?

De curand, ti-am prezentat cateva optiuni de unde se poate procura material saditor de mur. Este valabil pentru orice tip de plante ornamentale, de gradina, de arbusti, seminte etc.

Dar care este alegerea cea mai buna cand cumperi material saditor de mur?

Daca ai avut vreodata treaba macar tangential cu gradinaritul sau / si cu plantele, raspunsul la intrebare vine din inertie. Nu ai dubii, nu taraganezi, nu pierzi timp. Cauti doar printre cultivatorii care au o minima plantatie de mure pe rod.

Ce avantaje ai daca-ti procuri material saditor de mur de la producatori?

infiintare plantatie - consultanta

Intrebarea am putea-o transforma in: De ce doar de la cultivatori cu vechime, nu de la incepatori si in niciun caz, de la intermediari?

Desigur, ca sa-ti cumperi un trandafir la ghiveci sau alte plante despre care exista informatie destula, poti foarte bine sa te descurci cu ce gasesti in supermarket-uri.

Cand ai in plan o cultura de mure, vei intelege imediat de ce producatorul ramane alegerea principala.

Ai garantata prinderea

Nu e grav daca incepi cu 2-3 plante, cat sa-ti umbresti balconul sau un gard de la gradina. Insa daca ai proitecte marete, de pilda, sa cultivi minim 1 hectar cu mure fara tepi, atunci calitatea plantelor este esentiala. Nu ca in alte imprejurari nu ar fi…

Cumparand de oriunde, oricum, poate pentru ca te atrage pretul derizoriu, asteapta-te sa nu obtii o prindere garantata 100% si chiar sa ratezi cu totul investitia in plantatie. Desigur, nu e ceea ce doresti…

Primesti ceea ce platesti

Actioneaza tinand cont de obiectivul fixat: cultivarea murului. Nici nu mai conteaza daca ai nevoie de cativa butasi sau de cateva mii (cat sa acoperi 1 ha). Important este sa ti se livreze fix materialul saditor pe care l-ai cerut si de care ai nevoie.

Soiuri sunt multe, dar nu toate valabile. Argumentul il vom aborda curand… Important este sa primesti varietatea pe care-o doresti, nu altceva. Si ca pornesti o cultura doar dupa ce te-ai convins ca e o activitate pentru tine.

Beneficiezi de consultanta

Nu ajunge sa achizitionezi plante viguroase, cu o infatisare de revista si aclimatizate. Daca nu cunosti procedura pas cu pas, de la alegerea si pregatirea terenului, pana la taieri si recoltare, efortul tau de mic cultivator tinde sa fie degeaba.

Cauta pe la oameni care au infiintat deja culturi. Vor sti sa te indrume corect si sa-ti raspunda la nelamuriri. Au experimentat ani de zile si nu-ti vor oferi doar raspunsuri teoretice citite pe saritei pe undeva si neadaptate la starea de fapt.

Bun de tot de stiut!

Stim cat de important e startul. Stii si tu… Adica sa incepi cu plante ”bune”, sanatoase, viguroase, cu radacini bine formate.

Nu mai putin importanta este apoi toata perioada de la plantare, pana la taieri de intretinere si ingrijirea plantelor mature, protejarea lor de daunatori si conditii potrivnice.

In caz ca odata cu butasii nu primesti si toata asistenta necesara, fie studiezi pe cont propriu si rascolesti internetul in cautare de informatii veridice despre cultura murului, fie iti asumi niste riscuri.

Acum, intreaba-te daca ai suficient timp sa cauti sau sa-ti asumi riscuri, ori esti de acord ca un producator ramane prima optiune.

Prin comparatie, nu toate sursele propuse de noi in articolul Butasi de mur: Ce optiuni ai sa-ti procuri materialul saditor? iti vor pune la dispozitie toate aceste lucruri avantajoase.

E un pachet de care poti beneficia imediat ce cumperi butasii de mur la ghiveci. Nu vorbim de altii, ci doar de propria ”ograda”. Asa procedam.

Achizitionezi de la noi si in schimb vei primi pe langa material saditor de mur si consultanta gratuita prin telefon. Pe deasupra, vei avea oricand acces la informatii corecte, probate ani de zile, disponibile chiar pe website-ul nostru. Avantajos, nu crezi?

Te intereseaza material saditor de mur fara spini?

Dupa atatea informatii, daca ai nevoie de butasi inradacinati la ghiveci, te invitam pe pagina dedicata, cea cu material saditor.

Citeste, compara soiurile, apoi comanda cate plante doresti si asteapta curierul sa-ti livreze coletele cu butasi in vitro.

Plantele noastre sunt perfect aclimatizate, rezistente la conditiile ambientale, cu radacini viguroase, pregatite sa-si ocupe locul definitiv la tine in gradina sau direct in camp. Timpul este cel potrivit, starea vremii te ajuta si ea. Mai ramane sa iei o decizie…

Lasa Comentariu...

Your email address will not be published.

*