Am început Livrarile de Material Saditor de MUR – Inmultit in Vitro! 

Divin Garden și Muri.Ro – partenerii de încredere ai producătorilor de fructe din România

Divin Garden și Muri.ro vin în sprijinul tuturor agricultorilor de fructe de pădure din România!

Divin Garden – unul dintre cei mai importanți distribuitori de fructe și legume din țară, în parteneriat cu Muri.ro – una dintre cele mai moderne plantații de mur fără spini din România, reinventează piața și fac ca drumul fructelor de la producător până la client să fie mai ușor și mai benefic pentru toată lumea.

Cine suntem noi?

Divin Garden a prins rădăcini în anul 2015, hrănite cu dorința de a culege mai apoi roade sănătoase, naturale, bogate în nutrienți, pentru consumatorii care aleg calitatea și prospețimea fructelor și legumelor.

Implicarea și pasiunea au stat la baza ascensiunii rapide a afacerii, astfel că în prezent, Divin Garden   are propriile culturi de afine, zmeură și coacăze și este un important distribuitor de fructe și legume pentru supermarketuri, societăți comerciale și simpli iubitori de fructe proaspete, de cea mai bună calitate, în orice sezon

Muri.ro este un site complet care oferă totul despre tehnologia de cultură a murului – de la material săditor de calitate, provenit din propria plantație de mure, până la consultanță și ghiduri gratuite cu privire la plantarea, întreținerea, înmulțirea și recoltarea acestora.

Totul a început de la un mur fără spini plantat în spatele casei, strict pentru consumul familiei. În câțiva ani, după lungi cercetări și eforturi susținute ale întregii familii, s-a dezvoltat actuala plantație de mure. 

Planul lor este să încurajeze dezvoltarea plantațiilor de muri și să-i sprijine pe producători în această direcție, ghidându-i pas cu pas înspre a obține rezultate optime și plantații de muri corespunzătoare.

Cei doi parteneri au demarat un proiect, prin care garantează sprijinul micilor producători de fructe autohtoni

La baza creării acestui parteneriat au stat dorința de a susține, pe termen lung, micii producători de fructe de pădure din România și de a le oferi consumatorilor acces la fructe românești proaspete, în fiecare zi.

Fructele producătorilor români direct pe rafturile supermarketurilor din România și nu numai!

Producătorii mici au nevoie de sprijin pentru a se dezvolta și pentru a-și susține, la rândul lor, culturile. Prin intermediul acestui proiect, Divin Garden și Muri.ro, doresc să le fie alături, căutând mereu soluții noi prin care să-i susțină să se dezvolte.

cObiectivul principal al parteneriatului lor este achiziționarea fructelor de la producători și livrarea acestora către supermarketurile din țară și nu numai.

Proiectul creat este o șansă extraordinară pentru ca producătorii mici din România să aibă un viitor!

În zadar produci ceva extraordinar, dacă nu ai și opțiunea să vinzi, iar acest parteneriat exact asta și-a propus să facă: comercializarea producției într-un mod cât mai eficient și, desigur, benefic pentru producători.

Pentru a lua parte la proiect și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și prețurile de achiziție, producătorii interesați se pot înscrie în grupul de Whatsapp – Achiziții Divin Garden, accesând linkul: https://wa.me/message/ZPRN4IMQVFOGG1

Acolo, precum și pe paginile de socializare ale celor doi parteneri – Divin Garden și Muri.ro – sunt afișate săptămânal prețurile de achiziție ale fructelor și condițiile de colaborare.

În România există puține proiecte în acest sens, deși obiectivul lor reprezintă o soluție sănătoasă, atât pentru producător, cât și pentru consumator.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*